Jacquelien van der Veen

Welkom! Ik ben Jacquelien van der Veen (1974), moeder van een samengesteld gezin met 6 (biologische & bonus) kinderen én gekwalificeerd zelfstandig systeemspecialist.

In mijn praktijk voor specialistische behandeling in Enschede kun je terecht voor individuele therapie, relatietherapie of (samengestelde) gezinstherapie.

Je hebt geen verwijzing nodig voor deze vorm van complementaire hulpverlening en na een telefonische intake plannen we zo snel mogelijk de eerste afspraak in.

De afspraken (ook ’s avonds maandag t/m donderdag) vinden plaats in mijn praktijk of bij jouw thuis. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NKS, NFG en RBCZ waardoor vergoeding vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering tot de mogelijkheden behoort.

Vanuit persoonlijke ervaring ken ik de dynamieken en emoties rondom scheiden en een samengesteld gezin als geen ander. Mijn werkwijze is betrokken, respectvol, verbindend, maar ook doortastend en open om het veranderproces in gang te zetten.

Systeemspecialist

Ik ben opgeleid als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH) en Systeemspecialist. Daarnaast heb ik verschillende trainingen op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en Rouw en Verlies gevolgd. 

Als professional heb ik veel ervaring met het begeleiden en behandelen van complexe situaties en systemen. Ik ben gespecialiseerd in situaties waarin Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en/ of rouw en verliesverwerking een rol speelt. 

Mensen melden zich bij mij aan voor individuele, relatie- of gezinsgesprekken aan met uiteenlopende klachten of problemen. 

Vastlopen in het communiceren met je partner of (bonus)kinderen met als gevolg ruzies en onbegrip, gevoelens van onzekerheid waardoor je het moeilijk vindt om contacten te leggen of een nieuwe uitdaging aan te gaan, lastige gevoelens van verdriet en leegte na een overlijden, scheiding of ontslag waardoor het niet lukt om je leven op te pakken……. 

Zijn er vragen, neem gerust contact met me op!

Jacquelien van der Veen
NFG en RBCZ-geregistreerd therapeut


relatietherapie-twente-jacquelien-van-der-veen
Lid van en geregistreerd bij:

logo nfg-rbcz
Therapie Enschede
Hofstedeweg 131
7535 CT Enschede

Therapie Enschede

Geregistreerd bij de NFG en de RBCZ. Therapeut in Enschede - Twente.

Therapie ›

Relatietherapie Enschede

Relatietherapie, gezinstherapie en begeleiding bij goed scheiden.

Relaties ›

Over Jacquelien

Jacquelien van der Veen, gekwalificeerd zelfstandig systeemspecialist.

Over Jacquelien ›
Top